УСЕ для ПЕРЕМОГИ!

Бажання кожного українця - якнайшвидша Перемога й мирне небо над рідною країною, тому щоб реалізувати цю мрію, ми готові роботи все і повсякчас. Протягом листопада-грудня вся шкільна родина нашого ліцею долучилася до акції збору теплих ковдр для наших захисників на Південному напрямку.

Зібрано близько 30 ковдр, також від адміністрації ліцею надіслано спальники, аби хоч зігріти наших янголів-охоронців у ці холодні зимові дні.

Передавала нашу допомогу безпосередньо захисниками учителька нашого ліцею Алла Никифорівна Шаповалова, яка зараз знаходиться зовсім "поруч" з воїнами: "Перші посилки з ковдрами уже знайшли своїх господарів, а ті, що прийшли трішки пізніше дочекалися своїх. Сьогодні хлопці повернулися з "нуля", а я до них з вашими подарунками!!! Спальники і ковдри тут треба, як зброя і снаряди в окопі ( зі слів захисників). Питають, де я їх роздобула? А я з теплои відповідаю, що діти, батьки і вчителі для любих ЗСУ прислали, і спробуйте тільки змерзнути)))! З любов'ю до вас! Дуже дякували, що не забуваємо про них. Зворушливо... Онучка нашої вчительки,Галини Вікторівни, у посилку з різними смаколиками поклала листа. Хлопці читали і передавали далі, мовчки, без слів... Замість радісних емоцій, стояла якась тиха пауза. А один промовив: "ось за кого ми тут... за наших дітей."

/Files/images/2023_vr/зображення_viber_2023-12-18_00-48-48-934.jpg

А це батько чотирьох дітей: старший син - на фронті, а меншому - 6 рочків. Попросив передати, що таких дорогих смаколиків вони давно вже не їли..."

Ось таке зворушливе повідомлення наша шкільна родина отримала від Алли Никифорівни і від хлопців!

Дякуємо кожному, хто долучився до акції! Тримаймо стрій на своємо фронті! І продовжуймо робити все для ПЕРЕМОГИ!!!!!

Кiлькiсть переглядiв: 76