Вітаємо з Днем працівників освіти України!

Чарівна осінь майорить яскравим різнобарв’ям, природа міниться, ніби нагадуючи, що день обов’язково змінить ніч, а після темряви буде світанок перемоги!

Традиційно в першу неділю жовтня вся освітянська спільнота відзначає професійне свято – День учителя. Недарма саме осіння пора асоціюється з цією подією, адже це час, коли учні і вчителі тільки поринули в освітній процес, але й уже мають чудові здобутки і напрацювання з попереднього навчального року, коли формуються нові цілі й завдання; коли після літньої перерви шалений «колективний мозок» генерує креативні ідеї, які хочеться розвивати й реалізовувати. Але найголовніше – це момент такої довгоочікуваної зустрічі й праці з учнем! І не має значення, що це спілкування віртуальне, бо в цю мить стираються кордони, забувається смуток і розчарування, починається чарівне дійство під назвою «урок». І поки житиме ця магія, поки існуватиме такий тандем, допоки житиме Учитель, продовжуючи свій шлях в учнях!

Дорогі наші вчителі, хай доля дарує вам силу й завзяття, здоров’я і спокій, терпіння й наснагу! Крокуйте впевнено до своєї мети! Хай серце буде повним віри, любові й добра, адже саме ви плекаєте наше учнівство – майбутнє України – незламної, вільної, незалежної!

Кiлькiсть переглядiв: 50