День захисників і захисниць України.

Сьогодні день, коли воєдино сплелися визначні релігійні й державні свята; день, який увійшов в історію становлення суверенної України як держави, яка цінує в першу чергу особистість і громадянина, пам’ятає свою історію і поважає християнство.

1 жовтня в Україні відзначаються одразу кілька свят: День українського козацтва, День захисників і захисниць України та Покрова Пресвятої Богородиці.

В умовах сьогодення, коли наша земля здригається від несамовитих і нищівних ракет, коли руйнуються міста й ламаються людські долі, рятівним для кожного українця став образ воїна – сміливого, рішучого, незламного! Ось він – нащадок величних козаків, нестримних повстанців, славетних українців! Той, хто гуртує довкола себе чесність і справедливість, віру й нескореність, упевненість і правду! Наш захисник! Наш визволитель! Наш воїн!

Дорогі захисники і захисниці України, вірні сини і доньки нашої Батьківщини! Безмежно вдячні вам, що можемо спілкуватися і працювати, вірити і любити, зустрічати вранішнє сонце й зачаровано споглядати нічний місяць, за безцінну можливість просто жити попри все і в супереч усьому! Нехай Пресвята Богородиця, заступниця козаків, убереже й захистить під своїм покровом кожного й кожну з вас!

З вірою в наших захисників і захисниць! З вірою в Перемогу! Зі святом!

Вітання від учнів та учениць нашого ліцею.

Участь активу ДЮГО "ГАРТ" в районної акції "Повернися живим!" та в тематичних міських марафонах.

Фотогалерея

Кiлькiсть переглядiв: 59